Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips XD8121/10 Tas op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,3

Stoffertje 31-10-2024
  • Product getest

Leuke simpele stofzuiger die beter kan

6,0
Met de lange snoer en de grote wielen vlieg je zo door het huis en ondanks dat hij goed zuigt geeft de stofzuiger toch niet de voldoening dat je ook echt klaar bent als je alles gestofzuigd hebt. Door de grote wielen en het zwenkwiel vliegt de stozuiger ook alle kanten op en botst overal tegenaan.

Hij heeft wel een paar handigheidjes zoals de geïntegreerde borstel als je de steel er af haalt en die je dan kan verschuiven en zo gelijk de hoeken of bepaalde dingen kunt stofzuigen, helaas zijn de haren er beperkt en krijg je snel krassen op harde materialen.

Dat de steel niet handig blijft staan en steeds omvalt is niet fijn. De manier waarop de steel beve3stig kan worden is ook niet handig om de stofzuiger ergens in te plaatsen.

Pluspunten

• Design
  • Langesnoer van 12m

Minpunten

• Zwenkt teveel
  • Opzetstuk krast
  • Steel niet handig vast te maken aan de stofzuiger

Onvoldoende

s***@h********** 23-10-2024
Geschreven voor: Philips XD8121/10 Tas

Ik heb de krachtige 900 watt Philips 8000 series Stofzuiger XD8121/10 twee weken lang mogen testen en ben er super tevreden over.
Hij is niet al te groot, ziet er leuk uit.
Het handvat aan deze stofzuiger is even wennen omdat het eenzijdige handvat heeft en wel wat zwaar als je met de stofzuiger een aantal trappen op moet.

Daarnaast rijdt hij goed mee en rolt ook makkelijk over de snoer.
De snoer zelf is erg lang, dus je kunt in een keer alles stofzuigen en rolt niet automatisch op.
Ook een plus teken.

Het tri-active mondstuk is fijn, zo bij de hand en is geïntegreerd, maar de haartjes hadden wat voller gemogen.

De grote stofzuigzak is van 4 liter, dus je kunt er lang mee doen.
Kort om een goede stofzuiger voor het geld.

Branco98 19-10-2024

Zeer sterke stofzuiger

Geschreven voor: Philips XD8121/10 Tas

Zeer goede stofzuiger. Werkt op alle oppervlakte en heeft sterke zuigkracht. Mensen met dieren: dit is een echte aanrader, hij laat geen haartje achter. Ook heel handig en makkelijk in gebruik.

b.meuffels 30-09-2024
  • Product getest

Makkelijk in gebruik en krachtig

Geschreven voor: Philips XD8121/10 Tas

Ik heb de stofzuiger nu een aantal weken in huis (we mochten hem testen) en hij bevalt prima. De zuigkracht maakt het schoonmaken van tapijt en meubels eenvoudig. Het lange snoer is ook een grote plus, omdat ik niet telkens van stopcontact hoef te wisselen. Wat ik erg handig vind, is dat er drie specifieke zuigstanden zijn voor verschillende oppervlakken. Het apparaat is wel wat zwaar, wat het minder makkelijk maakt om de stofzuiger de trap op te dragen. Desondanks is hij zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt in gebruik.

Pluspunten

• Drie zuigstanden voor diverse oppervlakken
  • Lang snoer bespaart tijd
  • Krachtige motor
  • Eenvoudige bediening
  • Geïntegreerde borstel ideaal voor meubels

Minpunten

• Optillen van de stofzuiger is wat lastig
  • Geen opbergmogelijkheid voor hulpstukken

Happygreen 29-09-2024
  • Product paar weken in bezit

Een fijne stofzuiger met een prachtig design

10,0
Deze stofzuiger is echt een plaatje om te zien. Niet lelijk en prachtig in een modern of industrieel interieur. De hendel is mooi verstopt/inkeping en fijn in gebruik. Het lange snoer is handig en ik kan met het juiste stopcontact in 1x de hele benedenverdieping doen. De geïntegreerde borstel zorgt ervoor dat ik deze niet meer kwijt raak. De stofzuiger is krachtig en de grote stofzuigzak is ideaal. Kortom een goede aankoop!

cnijland1978 25-09-2024

Luxe en stijlvol

Geschreven voor: Philips XD8121/10 Tas

Deze stofzuiger is een echte blikvanger door zijn luxe en stijlvolle ontwerp. Het is niet alleen mooi om te zien, maar ook ontzettend functioneel. Met een bereik van 12 meter hoef je bijna nooit meer te wisselen met stopcontacten. Het maakt het schoonmaken van grote ruimtes een stuk makkelijker.
Wat deze stofzuiger echt onderscheidt, is het triactie-mondstuk. Dit mondstuk is ongelooflijk handig en zit ook gewoon vast aan de stofzuigerbuis zodat je niet hoeft te zoeken naar het opzetstukje. Het maakt het schoonmaken van lastige plekken zoals de randen van kamers en rondom meubels een fluitje van een cent.
De zuigkracht is werkelijk indrukwekkend. Zelfs op een lagere vermogensstand presteert deze stofzuiger uitstekend, wat betekent dat je niet altijd op vol vermogen hoeft te werken om je huis grondig schoon te krijgen. Dit zorgt ervoor dat je energie bespaart zonder in te boeten op resultaat. Met minimale moeite krijg je je hele huis schoon.
Een klein nadeel is dat het apparaat behoorlijk groot en zwaar is, wat het lastig maakt als je bijvoorbeeld de trap wilt stofzuigen. Het tillen is niet bepaald eenvoudig en vraagt wat kracht. Bovendien merk je dat hij moeizaam over zijn eigen snoer rijdt, wat af en toe voor wat frustratie kan zorgen tijdens het schoonmaken.
Desondanks is de kwaliteit top; het voelt robuust en duurzaam aan, wat je van een luxe stofzuiger mag verwachten. Als je op zoek bent naar een krachtige, stijlvolle stofzuiger die het schoonmaken van je huis eenvoudig maakt, en je geen bezwaar hebt tegen het gewicht en de grootte, dan is dit apparaat zeker een aanrader. Ik heb het mogen testen de afgelopen weken en vind het kwa prijs - kwaliteit echt wel een aanrader.

Pluspunten

• 12 meter bereik
  • krachtig ook op lagere stand
  • stil
  • voelt robuust en luxe

Minpunten

• geen handvat om makkelijk te tillen
  • slechts 1 zak erbij
  • rijd lastig over zijn eigen snoer

Strikkie 18-09-2024

Klein maar dapper!

Geschreven voor: Philips XD8121/10 Tas

Klein maar dapper! Hij heeft een frisse kleur, een stuk kleiner dan onze vorige stofzuiger en iets minder krachtig. Maar in de race om alles energie efficiënter te maken, zorgt de klein(re) motor met een hoog toerental voor een verrassende zuigkracht. De luchtverplaatsing aan de achterzijde van de stofzuiger is zoals bij meerdere nieuwe stofzuigers wat fors, maar toch blijft het volume relatief laag!
Het tri-active mondstuk is interessant, je ziet het (fijne)stof aangezogen worden door de grote vooropening. Ook (huisdier) haren zuigt hij prima van vloeren en meubels. Het mondstuk is wat kleiner dan voorheen, wat het makkelijker maakt om onder meubels te zuigen. Het lange snoer en de ingebouwde zachte borstel aan de goed ontworpen stevige steel maken het een plezier om efficiënt en niet te lang te hoeven stofzuigen.

Pluspunten

• Lengte stroomkabel
  • Geluid
  • Stevige slang verstelling
  • Wendbaar

Minpunten

• Snoer rolt niet automatisch op

s*******@h********** 04-07-2024
Geschreven voor: Philips XD8121/10 Tas

Deze leuke stofzuiger hebben wij mogen testen. Dat is ons goed bevallen. De stofzuiger is zeer wendbaar en het lange snoer ontzettend handig. Hoefde geen 1 keer van stopcontact te wisselen voor de hele benedenverdieping. Zuigt ook zeer goed stof. Ik zag het stof al van een afstand aangezogen worden door de borstel, echt top! Terwijl ik hem op helft van maximale zuigkracht had staan. Echt een verbetering met onze 'oude' stofzuiger die het stof bijna alleen maar verplaatst. Stang is ook op flinke hoogte te zetten, voor lange mensen handig. Jammer alleen dat de opzetstukjes niet in/aan de stofzuiger geplaatst kunnen worden. Alleen 1 borsteltje zit al aan de zuigmond vast en dat is wel weer erg handig. Zo kan je even snel tussendoor een kast/tafel/vensterbank 'stoffen' zonder deze te beschadigen. Al met al een aanrader.

R**********@h********** 03-07-2024

Fijne dagelijkse stofzuiger

Geschreven voor: Philips XD8121/10 Tas

Deze mooie en compacte stofzuiger een periode mogen testen via review.nl
Wat meteen opvalt is het design en kleur. Een mooie aanvulling voor de huishoudelijke producten.
De grote pluspunten van deze stofzuiger zijn het zuigvermogen en de lengte van de stroomkabel.
Het instelbare vermogen maakt het mogelijk om zowel op harde vloeren alsof vloerbedekking te zuigen. Juist door de lengte van de kabel kun je een grote ruimte in een keer zuigen. In de doos zitten alle hulpstukken die je nodig hebt om goed te kunnen schoonmaken. Jammer dat er maar een stofzak is meegeleverd. Het opbergen van de zuigmond en slang kan makkelijk aan de zuiger zelf.
Voorheen altijd met een steelstofzuiger gewerkt maar deze normale zuiger is net zo fijn en handig.
Kortom erg blij met deze fantastische zuiger.

Sam1984 30-06-2024
  • Product getest

Een prima keuze als je op zoek bent naar kwaliteit en gemak

7,0
Ik heb de Philips 8000 series Stofzuiger XD8121/10 twee weken lang mogen testen en ben best tevreden over de prestaties. Het gebruiksgemak is top; hij is lekker licht en wendbaar, waardoor stofzuigen bijna een plezier wordt. Dankzij het lange snoer van 12 meter kon ik de hele trap in één keer doen zonder van stopcontact te wisselen. Ideaal!

Het TriActive mondstuk en LED-verlichting zijn super handig. Je ziet elk stofje, zelfs in donkere hoekjes. En voor huisdiereigenaren is dit een zegen, hij verwijdert moeiteloos dierenharen van meubels en tapijten.

Onderhoud is eenvoudig met de ruime 4-liter stofbak, maar de stofzakken maken hem wel prijziger in gebruik. De zuigkracht is prima aanpasbaar, maar op de hoogste stand maakt hij wat meer geluid.

De geïntegreerde borstel aan de steel is echt slim bedacht. Voor elke hoek en traptrede heb je meteen het juiste hulpmiddel bij de hand. Hij rijdt soepel mee, dankzij de grote wielen, en alle onderdelen klikken stevig en makkelijk vast.

Al met al is deze stofzuiger gebruiksvriendelijk, krachtig en veelzijdig, maar houd rekening met de extra kosten voor stofzakken. Een prima keuze als je op zoek bent naar kwaliteit en gemak.

Pluspunten

• meubelmondstok
  • Licht
  • Wendbaar met grote wielen
  • krachtig
  • meubelmondstok

Minpunten

• geluid
  • verborgen kosten stofzuigerzakken

e*******@h********* 29-06-2024
Geschreven voor: Philips XD8121/10 Tas

Deze Philips Performer LED 8000-serie met stofzak is echt een fijne stofzuiger. Na een korte testperiode, vind ik het een mooie stofzuiger, makkelijk wendbaar en niet onbelangrijk: het heeft een lekker lang snoer (zeg maar gedag tegen het in en uit pluggen van de kabel). Het heeft ook een goede zuigkracht, waarmee van zowel de normale vloer als het tapijt de kruimels worden weggezogen.

Wat ik echt een leuke en toevoeging vind is het mondstuk met LED-verlichting. Het laat me zien waar al dat verborgen stof zit, dus ik weet zeker dat alles goed schoon wordt.

Prima stofzuiger!

K******@h********** 29-06-2024

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Philips XD8121/10 Tas

Als tester, maar ook als koper van deze stofzuiger heb ik eerst de stofzuiger mogen testen. Ik vind het een fijne stofzuiger omdat hij soepel meerolt tijdens het zuigen. Omdat hij een lang snoer heeft waardoor ik nu niet 3x naar een ander stopcontact moet. Het gaat nu in 1x.
Hij is geschikt voor gladde vloeren
Voor het bankstel heb ik het kleine platte mondstuk gebruikt en dat ging heel goed, dierenharen, kleine snippertjes enz. Mijn bankstel zag er weer netjes uit.
Het kleine ronde borsteltje wat verwerkt zit aan de stofzuiger slang , was prettig in gebruik maar de borstel zou wat voller mogen zijn.

Pluspunten

• Lengte snoer
  • Grootte van kleine platte mondstuk

Minpunten

• Ronde borsteltje zou wat voller mogen zijn

tuinvrouw68 29-06-2024

testen philips stofzuiger

Geschreven voor: Philips XD8121/10 Tas

een prachtige stofzuiger, in een frisse olijfgroene kleur. verpakt in papier en ook de onderdelen zijn in papier verpakt met het oog op het milieu. De stofzuiger heeft een prima zuigkracht. Deze is gemakkelijk instelbaar. Ook de zuigmond bestaat uit 2 standen en is gemakkelijk in te stellen. halverwege de zuigsteel zit een borsteltje waarbij je gemakkelijk de plekken kunt zuigen welke stoot gevoelig zijn. dit is heel handig . Het snoer heeft een lengte van 9 meter en met de lange zuigslang heb je een totale lengte van 12 meter om te zuigen. Wel vind ik de stofzuiger behoorlijk aan de prijs en zou het mooi zijn wanneer er een handvat aan de bovenkant zit om de stofzuiger verticaal te kunnen tillen. verder een prima stofzuiger

Pluspunten

• goede zuigkracht
  • lange snoerlengte
  • zuigborstelte halverwege steel
  • verpakt in papier

Minpunten

• geen handvat om gemakkelijk te tillen
  • hoge prijs

AnneliesD 28-06-2024

Doet wat hij moet doen!

Geschreven voor: Philips XD8121/10 Tas

Deze stofzuiger doet wat hij moet doen!

Dit apparaat hebben wij mogen testen, wat gelijk opvalt is de goede zuigkracht. Trekt absoluut stof/haren en vuil aan wat met een eerdere stofzuiger toch minder goed opgenomen werd.
Het lange snoer van 12m zorgt ervoor dat je overal goed bij kan en niet hoeft te wisselen qua stopcontact.

De geïntegreerde borstel aan de steel/onder handvat is een slimme optie, bij hoekjes of trappen heb je al het hulpmiddel bij de hand en kan je gelijk door…

Het handvat aan deze stofzuiger is even wennen omdat het een eenzijdige grip heeft, zodat je de eerste keer denkt van houd dit wel goed vast als je bv de trap stofzuigt en het apparaat in de hand houd. Maar toegeven, dit went super snel!

Qua uitstraling oogt de stofzuiger zeer degelijk en de binnenkant waar de stofzuigerzak zit sterk. De kleur is ook verfrissend en leuk ondanks dat het hier om een apparaat gaat waar je met veel gebruik meer de kwaliteit waardeert uiteindelijk.

Kortom, een aanrader!

Jkr 27-06-2024

Geschreven voor: Philips XD8121/10 Tas

Ik gebruik deze stofzuig nu enkele welen en ben er zeer over te spreken. Om te beginnen is de zuigkracht erg goed en makkelijk aan te passen voor bijvoorbeeld kleden of meubelstukken. Daarbij is het snoer extra lang en beweegt de stofuizuiger goed mee tijden het lopen. Ook klikken de opzetstukken makkelijk vast, de zakken makkelijk los, en maakt hij relatief weinig geluid. Als laatste is ook het mondstuk zeer effectief. Door de vormgeving kan je goed bij alle hoekjes in de kamer zonder al te veel moeite.

Pluspunten

• Lang snoer
  • Goede zuigkracht